Ankeiler: Vijfentwintig jaar geleden trad Harry Smeets aan als lid van de VVD en nam hij plaats in de gemeenteraad. Dat is een uniek jubileum in zo'n functie.

- Jubileum raadslid Harry Smeets Vijfentwintig jaar geleden trad Harry Smeets aan als lid van de VVD en nam hij plaats in de gemeenteraad. Dat is een uniek jubileum in zo'n functie. GL8 wilde dat niet zomaar voorbij laten gaan en sprak met hem over zijn jubileum en wat hem politiek gezien drijft. Hoe hij zich oplaadt hiervoor, deelde hij ook met interviewer Margie Alders.

Spellencafé Groesbeek

In Groesbeek is een café waar je meer kunt doen dan biertjes drinken. Je kunt er ook spelletjes spelen. En niet zomaar een spelletje, serieuze langdurige spelletjes, zoals monopolie. En de liefhebbers weten dat dat spel soms erg lang kan duren. Daarnaast kun je er ook gewoon een potje biljarten en darten. Als je van puzzelen houdt kun je kijken of je kunt ontsnappen uit maar liefst 2 escaperooms. Presentator Margie Alders en cameraman Peter Schirk brachten een bezoek aan dit gezellige spellencafé.

TV uitzending

Vrijdag 26 januari 19-21-23 uur

Zaterdag 27 januari 19-21 uur

Zondag 28 januari 10-12-17-20-22 uur

Digitale TV: Caiway 12, KPN 1322, Ziggo 45, Trined 509

en op het Youtubekanaal van GL8 Media

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel