Ankeiler: Net als vorig jaar doet gemeente Heumen dit jaar ook weer mee met Sjors Creatief en Sjors Sportief. Dit project laat kinderen kennismaken met sport en cultuur in de gemeente.

Net als vorig jaar doet gemeente Heumen dit jaar ook weer mee met Sjors Creatief en Sjors Sportief. Dit project laat kinderen kennismaken met sport en cultuur in de gemeente. Kinderen kunnen bijvoorbeeld dansen, hockey, judo, turnen en kickboksen bij Sjors Sportief. Bij Sjors Creatief gaat het om het leren kennen van creatieve talenten zoals tekenen, schilderen, koken en muziek maken.

Het aanbod wordt in april gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in onze gemeente ontvangen. Met deze informatie kunnen kinderen zich inschrijven voor proeflessen die vaak gratis verzorgd worden. Een mooie kans om nieuwe jeugdleden te werven.

Stuur een mail naar: v.peeters@synthese.nl als u nog vragen heeft. Het aanbod kan tot 21 maart worden aangemeld via www.sjorssportief.nl

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel