Ankeiler: Charlotte Selten kon zelf in het programma Focus Actueel van zaterdag 21 januari jl. bekendmaken dat zij was benoemd tot de nieuwe dorpsdichter van de gemeente Heumen.

- Charlotte Selten kon zelf in het programma Focus Actueel van zaterdag 21 januari jl. bekendmaken dat zij was benoemd tot de nieuwe dorpsdichter van de gemeente Heumen.

Met enige trots vertelde Charlotte dat zij zich de komende twee jaar dorpsdichter van Heumen mocht noemen. Ze volgt hiermee Thijs Kersten op. Ze beloofde in het programma dat we veel van haar zullen horen. GL8 feliciteert Charlotte met deze benoeming.

Charlotte is lid van de Pennenstreek, een dichterscollectief uit de gemeente Heumen. De Pennenstreek houdt zich actief bezig met het promoten van poëzie in de gemeente Heumen. Tijdens de Week van de Poëzie (26 jan t/m 1 feb.) zullen zij het eerste setje gedichten presenteren aan burgemeester Minses van de gemeente Heumen. Dit gebeurt in Petit Malden in winkelcentrum Malden. Zij steunen dit jaar het collectief van dichters, de Pennenstreek, waardoor het mogelijk was om een behoorlijk aantal setjes te kunnen laten drukken. De gedichten zijn voor iedereen beschikbaar op verschillende plekken in de gemeente Heumen.

U bent van harte welkom in Petit Malden op zaterdag 28 januari om 11.00 uur voor de presentatie van de gedichten aan de burgemeester. Zie ook de agenda op onze website.

Het interview met Charlotte in het programma Focus Actueel van 21 januari jl. is hier terug te luisteren.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel