Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Start bouw Jumbo in Mook. Foto: Start bouw Jumbo in Mook
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Start bouw Jumbo in Mook. Foto: Start bouw Jumbo in Mook
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Illustratie nieuwe Jumbo supermarkt te Mook. Foto: JP Real Estate
Start bouw Jumbo in Mook . Foto: GL8

Start bouw Jumbo in Mook . Foto: GL8

MOOK - Deze week is aannemer Bouwmij Janssen begonnen met de bouw van de nieuwe Jumbo supermarkt te Mook. Het pand, met een vloeroppervlak van circa 1200 m2, wordt gebouwd op het perceel tussen het winkelcentrum en de Rijksweg.

Op deze locatie stond vroeger het cafe/zalencentrum de Poort van Limburg. Dit pand werd alweer bijna 5 jaar geleden gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe supermarkt. Aanvankelijk zou Jan Linders snel zijn intrek nemen in de nieuwbouw, maar door rechtszaken vanuit de Mookse Plus supermarkt tegen het bouwplan, werd de bouw vertraagd.

Toen uiteindelijk toch de vergunning werd verleend voor de nieuwbouw trok Jan Linders zich terug. Vorig jaar werd bekend dat Jumbo zijn intrek zal nemen in het pand. Het lag in de bedoeling dat de winkel eind 2022 zal worden geopend. Of dit nog haalbaar is, is onbekend.

Recent werd het bouwterrein omheind en sinds deze week zijn er een aantal bouwketen geplaatst. De aannemer is inmiddels begonnen met het uitgraven van de fundering.

Start bouw Jumbo in Mook - Foto: Start bouw Jumbo in Mook
Start bouw Jumbo in Mook - Foto: Start bouw Jumbo in Mook
Illustratie nieuwe Jumbo supermarkt te Mook - Foto: JP Real Estate

Deel dit artikel