Bevat Video: Video
Ankeiler: In een speciale raadsvergadering op 12 oktober is de profielschets van de nieuwe burgemeester voor Mook en Middelaar vastgesteld en overhandigd aan de Commissaris van de Koning in Limburg, gouverneur Emile Roemer.

- In een speciale raadsvergadering op 12 oktober is de profielschets van de nieuwe burgemeester voor Mook en Middelaar vastgesteld en overhandigd aan de Commissaris van de Koning in Limburg, gouverneur Emile Roemer.

De huidige burgemeester, Willem Gradisen, wordt volgend jaar 70 jaar en gaat met pensioen. Bij wet is bepaald dat burgemeesters op die leeftijd hun werkzaamheden moeten beëindigen. Hij is dan 12 jaar burgemeester van Mook en Middelaar geweest.

Voorzitter van de vertrouwenscommissie, Hanneke Roozendaal: ‘We zoeken vooral een warme persoonlijkheid met natuurlijke autoriteit. Een echte burgervader of –moeder die begrijpt wat er speelt in onze kleine, mooie gemeente. En ook een pragmatische professional die de samenwerking in Noord-Limburg én de regio Nijmegen goed vormgeeft.’

De vacature wordt op 16 oktober opengesteld. Geïnteresseerden kunnen een sollicitatiebrief schrijven aan de gouverneur.

Kijk hier de speciale raadsvergadering terug

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel