Ankeiler: Pax Kinderhulp organiseert al meer dan zestig jaar reizen voor kansarme en kwetsbare kinderen.

Pax Kinderhulp organiseert al meer dan zestig jaar reizen voor kansarme en kwetsbare kinderen. Ook voor deze zomer zijn ze op zoek naar vakantiegezinnen die een kind uit Berlijn een onvergetelijke ervaring willen bieden.

Het gaat om een verblijf van twee of drie weken tussen 15 juli en 4 augustus. De kinderen zijn tussen de 5 en 12 jaar oud en hebben vanwege sociaaleconomische problemen geen normaal gezinsleven. Hierdoor groeien de kinderen op in armoede, met weinig perspectief voor de toekomst. Een vakantie in een huiselijke omgeving kan een lichtpuntje betekenen in hun leven.

Tijdens deze vakantie draait het niet om dure uitstapjes, mooie kleding of luxe cadeaus, maar om uw tijd, liefde en aandacht. Juist de alledaagse dingen, zoals samen eten, knutselen of een middagje naar de speeltuin, zijn van grote betekenis voor deze kinderen uit Berlijn. Het zijn ervaringen die hen waardevolle bagage geven voor de toekomst.

U staat er tijdens deze vakantie niet alleen voor. De medewerkers van Pax Kinderhulp kunnen u met raad en daad bijstaan. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie of een vrijblijvend informatief bezoek? Neem contact op met de vrijwilligers van Pax Kinderhulp via 06 4764 3848 of stuur een e-mail naar info@paxkinderhulp.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.paxkinderhulp.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel