Afdrukken
Ankeiler: Donderdagmiddag is het bouwdoek van nieuwbouwproject Molenhoek-Zuid onthuld. Dit bouwdoek van circa 12 bij 4 meter groot laat een vogelvluchtimpressie van de nieuwe woonwijk zien.

- Donderdagmiddag is het bouwdoek van nieuwbouwproject Molenhoek-Zuid onthuld. Dit bouwdoek van circa 12 bij 4 meter groot laat een vogelvluchtimpressie van de nieuwe woonwijk zien. Het doek bevindt zich aan de bedrijfsgevel van Gelmo aan de Rijksweg in Molenhoek, ter hoogte van de projectlocatie van Molenhoek-Zuid.

Bij de onthulling van het bouwdoek waren onder meer de gemeente Mook en Middelaar, Exploitatiemaatschappij Molenhoek, Jansen Bouwontwikkeling en Van de Klok aanwezig. Onlangs hebben deze partijen de afspraken voor de ontwikkeling van Molenhoek-Zuid officieel vastgelegd door een overeenkomst voor het project te tekenen. De onthulling van het bouwdoek is een volgende stap voor nieuwbouwproject Molenhoek-Zuid, waarmee er de komende jaren circa 250 woningen en appartementen in de gemeente Mook en Middelaar bij komen.

Vorige maand stelde de gemeenteraad het bestemmingsplan vast voor de realisatie van de nieuwe wijk. Naar verwachting is het bestemmingsplan in juni of juli van dit jaar onherroepelijk, waarna de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de locatie en de ontwerpfase voor de eerste woningen starten.

Op het bouwdoek is een vogelvluchtimpressie van de woonwijk te zien. De nieuwe wijk met een groene en ruimtelijke opzet bestaat uit drie deelgebieden: Dorps Wonen, Entreezone en Wonen aan de Maas. Binnen deze gebieden komt een gevarieerd woningaanbod, met gezinswoningen, betaalbare rijwoningen, levensloopbestendige woningen, sociale huurappartementen, maar ook luxe appartementen en (half)vrijstaande woningen. Alle woningen zijn energieneutraal. Kijk voor meer informatie op www.molenhoek-zuid.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel