Ankeiler: Tijdens de maand juni, in gemeente Heumen ook wel bekend als de Maand van de Ontmoeting, is ook Buurderij De Lage Hof in Overasselt van de partij.

- Tijdens de maand juni, in gemeente Heumen ook wel bekend als de Maand van de Ontmoeting, is ook Buurderij De Lage Hof in Overasselt van de partij. Het gezellige huiskamercafé (of bij goed weer het terras) is namelijk bij uitstek een mooie en rustige omgeving waar iedereen welkom is om een lekker kopje koffie te drinken en natuurlijk mensen te ontmoeten.

Gedurende deze maand staat er iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 uur iets bijzonders op het programma. Allereerst is er dan koffie of thee beschikbaar voor een gereduceerd tarief van één euro. Koffie met appelgebak kost slechts drie euro. Daarnaast wordt er iedere donderdag voor een afwisselende muzikale omlijsting gezorgd.

Zo kan u 1 juni genieten van de accordeonmuziek van Wil Nizen, op 8 juni speelt Nico Aaldering plaatjes onder de noemer 'u vraag, Nico draait', en 15 juni is het trio VanAsselt aanwezig om luistermuziek te brengen met zang, gitaar en mondharmonica. Ook de laatste twee weken, 22 en 29 juni, wordt er gezorgd voor iets bijzonders.

Je vindt Buurderij De Lage Hof aan de Kasteelsestraat 5 in Overasselt. Kijk voor meer informatie en andere activiteiten op www.buurderijdelagehof.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel