Ankeiler: Het zal je maar gebeuren: Koop je een gloednieuw, modern en gasloos appartement, maar blijkt dat je het de eerste zes maanden niet alleen zonder gas, maar ook zonder stroom zult moeten stellen.

- Het zal je maar gebeuren: Koop je een gloednieuw, modern en gasloos appartement, maar blijkt dat je het de eerste zes maanden niet alleen zonder gas, maar ook zonder stroom zult moeten stellen. Dit dreigde de nieuwe inwoners van het luxe appartementengebouw Villa Lierdal onlangs te overkomen toen netbeheerder Enexis liet weten dat er voorlopig geen tijd was om de benodigde kabels en elektriciteitskast te leveren.

Oorzaak was de energietransitie die veelvuldig beslag legt op het beperkte technische personeel van de netbeheerder. Hierdoor lopen doorlooptijden hoog op. Toch is er inmiddels een lichtpuntje gevonden, na enig aandringen van aannemer Janssen-Groesbeek is er toch ruimte om het nieuwbouwproject op de hoek Middelweg - Ringbaan voorrang te geven.

De verwachting is nu dat de appartementen begin juni opgeleverd kunnen worden, zo'n drie weken later dan was voorzien. De verwachting is niet dat dit aanstaande bewoners in de knel brengt, aangezien er nog geen formele opleverdatum was gecommuniceerd.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel