Ankeiler: Wilt u ervoor zorgen dat de wereld van ouderen weer wat groter wordt? Word dan OV-ambassadeur in gemeente Mook en Middelaar!

Wilt u ervoor zorgen dat de wereld van ouderen weer wat groter wordt? Word dan OV-ambassadeur in gemeente Mook en Middelaar! OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die anderen wegwijs maken in het openbaar vervoer. Ze helpen bijvoorbeeld mensen die zich jaren hebben verplaatst met de auto en/of de fiets maar dat nu niet meer kunnen.

Als OV-ambassadeur gaat u uitleg geven aan kleine groepen geïnteresseerden en neemt u waar tijdens een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen met al hun OV-vragen. En u gaat met kleine groepjes deelnemers daadwerkelijk op pad. Op het station laat u zien waar men informatie kan vinden en hoe een kaartautomaat werkt en waar u op moet letten als u bijvoorbeeld ergens moet overstappen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via kommee@trendsportal.nl of stel uw vraag via telefoonnummer 038 454 0130.

­čĺČ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel