Ankeiler: Buurtgezinnen is voor een alleenstaande moeder met twee kinderen (7 & 9) op zoek naar een gezellig steungezin. Deze moeder voedt haar kinderen grotendeels in haar eentje op.

- Buurtgezinnen is voor een alleenstaande moeder met twee kinderen (7 & 9) op zoek naar een gezellig steungezin. Deze moeder voedt haar kinderen grotendeels in haar eentje op. Er is helaas geen familie of vrienden in de buurt waar ze op terug kan vallen.

Dat ze er alleen voor staat, valt de vriendelijke moeder zwaar. Ook heeft ze wel wat zorgen over haar dochter. Het meisje is introvert, verlegen en maakt niet gemakkelijk contact met leeftijdsgenootjes. Daardoor heeft ze maar weinig vriendinnetjes op school en in de buurt.

Toch zou ze graag een vriendinnetje leren kennen in de buurt waar ze af en toe op woensdagmiddag of zaterdag mee mag spelen. Ze houdt van katten of andere (rustige) dieren, is creatief en graag bezig met échte meiden dingen zoals make-up en verkleden.

Zou jij kunnen helpen? Kijk op www.buurtgezinnen.nl voor meer informatie of neem contact op met Sophie Westerink via sophie@buurtgezinnen.nl of 06-25452105.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel