Bevat Audio: Audio
Ankeiler: Met de langdurige werkzaamheden aan de Rijksweg N271 in het vooruitzicht zullen ondernemers aan de weg ook een deel van hun klanten aan zich voorbij zien gaan.

- Met de langdurige werkzaamheden aan de Rijksweg N271 in het vooruitzicht zullen ondernemers aan de weg ook een deel van hun klanten aan zich voorbij zien gaan. Reden om in actie te komen, want volgens de ondernemers is Plasmolen via een omweg waard.

Hoewel de ondernemers aan en rondom de Rijksweg blij zijn met de vernieuwing, realiseren ze zich dat het voor bezoekers niet altijd gemakkelijk is. Daarom zijn ze extra blij met mensen die een omweg nemen. Om dat te onderstrepen is een spaaractie in het leven geroepen: 'Reken je rijk met de Rijksweg'.

Bij alle deelnemende bedrijven ontvangen bezoekers bij de rekening een spaarzegel. Tien zegels betekent een vol spaarboekje, dat ingeleverd kan worden bij één van de deelnemers. In juli en oktober worden er onder de ingeleverde boekjes mooie prijzen verloot, waaronder een geldprijs, een overnachting in een nieuwe boshotelkamer op de Biesselt, een dagje varen en verschillende waardebonnen.

Wie vanaf 1 april de bedrijven aan de Rijksweg bezoekt kan meedoen met deze actie. Alle ondernemers rondom de Rijksweg doen mee.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel