Ankeiler: Nog geen week geleden plaatste Water van der Cruijsen en Renate Bos een oproep om de interesse te peilen voor een "diner dansant", een feestelijke maaltijd waar op zijn tijd ook bij gedanst mag worden.

- Nog geen week geleden plaatste Water van der Cruijsen en Renate Bos een oproep om de interesse te peilen voor een "diner dansant", een feestelijke maaltijd waar op zijn tijd ook bij gedanst mag worden. Al snel stroomde er zoveel positieve reacties binnen dat de vraag niet langer was of dit evenement er zou komen, maar wanneer.

Inmiddels is bekend dat dit vanavond, 17 maart zal zijn. Dan zal de grote zaal in het Verenigingsgebouw omgetoverd worden tot dansvloer Ă©n dinerzaal. 60 gegadigden kunnen voor een bedrag van om en nabij 40 euro genieten van zowel een viergangendiner als van quickstep, Engelse wals, de tango en de chachacha.

De zaal gaat open vanaf 18.00 uur. Er wordt ook nog gekeken of er genoeg interesse is om voor die tijd nog enkele danslessen te organiseren. Een plekje voor het diner dansant reserveren kan via dinerdansant2023@wvdc.me

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel