Ankeiler: Na de succesvolle realisatie van nieuwbouw in Heumen-Noord III biedt ook het gebied aan de westkant van het kerkdorp mogelijkheden voor woningbouw.

- Na de succesvolle realisatie van nieuwbouw in Heumen-Noord III biedt ook het gebied aan de westkant van het kerkdorp mogelijkheden voor woningbouw. Om te peilen hoe de inwoners van het kerkdorp tegen de plannen aankijken, wordt op 20 maart vanaf 19.00 uur een informatie- en consultatiebijeenkomst georganiseerd in verenigingsgebouw Terp.

Naast een antwoord op de woningtekorten zou dit ook een oplossing bieden voor het landbouwverkeer dat nu noodgedwongen door de Looistraat heenrijdt, naast dat het ook mogelijk wordt om de geluidsoverlast te verminderen en het fietsverkeer richting de Looistraat beter te organiseren.

Op de bijeenkomst zal de gemeente vertellen wat in grote lijnen het plan is dat samen met projectontwikkelaars Klok Groep en Jansen Bouwontwikkeling wordt gemaakt. Er zijn nog geen gedetailleerde bouwtekeningen of plattegronden, dus er is volop ruimte voor suggesties, wensen en bezwaren. Mogelijk volgt in mei nog een tweede bijeenkomst met meer concrete plannen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel