Ankeiler: Afgelopen zondagochtend is er een fietser ten val gekomen op de crossfietsbaan in Mook. De traumahelikopter werd rond het middaguur ingeschakeld om een trauma-arts naar de locatie te brengen.

- Afgelopen zondagochtend is er een fietser ten val gekomen op de crossfietsbaan in Mook. De traumahelikopter werd rond het middaguur ingeschakeld om een trauma-arts naar de locatie te brengen.

Afgelopen zondagochtend is er een fietser ten val gekomen op de crossfietsbaan in Mook. De traumahelikopter werd rond het middaguur ingeschakeld om een trauma-arts naar de locatie te brengen.

Een ambulance slaagde er niet in om het terrein op te rijden, waardoor de arts genoodzaakt was om te voet naar het slachtoffer toe te gaan. Uiteindelijk is de man onder begeleiding van de trauma-arts naar de ambulance gebracht.

Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen aan zijn schouder zijn of wat er zich precies heeft voorgevallen.

Eerder deden zich al soortgelijke ongelukken voor waarbij ambulances ook moeite hadden om op het terrein te komen. In reactie hierop is de toegankelijkheid van het bikepark toen verbeterd, maar dat mocht in dit geval niet baten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel