Ankeiler: In de Romeinenstraat 2 t/m 25 in Heumen worden binnenkort de elektriciteitskabels vervangen. Doel is om de capaciteit te verhogen om de toegenomen vraag op te vangen.

- In de Romeinenstraat 2 t/m 25 in Heumen worden binnenkort de elektriciteitskabels vervangen. Doel is om de capaciteit te verhogen om de toegenomen vraag op te vangen. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden wordt in de Romeinenstraat een kabelsleuf gegraven. Dit vereist verkeersmaatregelen en een gedeeltelijke afsluiting van de Romeinenstraat voor motorvoertuigen en tractoren gedurende week 3 en 4.

De werkzaamheden hebben impact op de bereikbaarheid van en voor de aanwonenden. Ook is enige hinder/overlast in de straten niet te voorkomen. Liander probeert het tot een minimum te beperken, samen met de aannemer van Gelder en de gemeente. In de Romeinenstraat 2 t/m 25 in Heumen worden binnenkort de elektriciteitskabels vervangen. Doel is om de capaciteit te verhogen om de toegenomen vraag op te vangen. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden wordt in de Romeinenstraat een kabelsleuf gegraven.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel