Lead image 1:
Lead image TXT 1: Rondom de woning aan de Stationsstraat waar de brand woede staan nu hekken. Foto: GL8
Ankeiler: Afgelopen nacht heeft een brand gewond in een woning aan de Stationsstraat te Molenhoek, nabij het kruispunt met de Lindenlaan. De woning werd, nadat het een tijd leegstond, een aantal weken geleden gekraakt.

- Afgelopen nacht heeft een brand gewond in een woning aan de Stationsstraat te Molenhoek, nabij het kruispunt met de Lindenlaan. De woning werd, nadat het een tijd leegstond, een aantal weken geleden gekraakt.

De Mookse brandweerpost kreeg even voor half 3 vannacht de melding. Bij aankomst bleek de brand al uitslaand. Het achterhuis brandde geheel uit.

De woning werd enkele weken geleden gekraakt. Rond de woning werd vaak dezelfde persoon gezien, wie onlangs ook veel overlast in Molenhoek veroorzaakte. Eerder deze week werden bij de betreffende woning al gesloten spullen aangetroffen. Naar verluid maakte omwonenden al veelvuldig meldingen bij de gemeente en politie.

De politie heeft vannacht bij de brandende woning de betreffende persoon aangehouden. Later op de dag werd hij weer in vrijheid gesteld.

Rondom de woning aan de Stationsstraat waar de brand woede staan nu hekken - Foto: GL8
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel