Afdrukken
Bevat Audio: Audio
Ankeiler: Wil jij kans maken op een mooi kunstwerk, en kun je ook een kleine gift missen voor het belangrijke werk dat voedselbank Groesbeek uitvoert in gemeente Heumen en Mook & Middelaar?

Wil jij kans maken op een mooi kunstwerk, en kun je ook een kleine gift missen voor het belangrijke werk dat voedselbank Groesbeek uitvoert in gemeente Heumen en Mook & Middelaar?

Stop dan een envelop met drie euro in de brievenbussen die je vindt bij de Spar in Molenhoek, Plus in Mook of de AH of Jan Linders in Groesbeek. Als je hier je naam en telefoonnummer op schrijft maak je kans om één van de kunstwerken van lokale kunstenaars te winnen.

De actie start op 10 december. Kijk op www.maasburen.nl om te zien welke kunstobjecten meedoen.

De Voedselbank Groesbeek biedt wekelijks pakketten met voedsel aan voor vele gezinnen in de gemeente Heumen en Mook en Middelaar. Hierbij kunnen ze hulp gebruiken.

Op 10 december bieden de Spar in Molenhoek, de Plus in Mook en de Albert Heijn en Plus in Malden daarom de mogelijkheid om voedsel te doneren.

Er is vooral behoefte aan de basisvoeding zoals rijst, pasta, pastasaus, thee, koffiepads en volkoren crackers. U kan producten afrekenen en na de kassa afgeven bij de vrijwilligers van de Voedselbank. Alle beetjes helpen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel