Afdrukken
Ankeiler: Op dit moment worden in de regio in een versneld tempo huizen beschikbaar gesteld voor statushouders. Onder andere door Woningcorporatie Destion.

- Op dit moment worden in de regio in een versneld tempo huizen beschikbaar gesteld voor statushouders. Onder andere door Woningcorporatie Destion. Een goed streven gezien de AZC’s overvol zitten met statushouders.

Wanneer er een vluchteling of vluchtelingengezin binnen de gemeente Mook en Middelaar gehuisvest wordt, koppelt Vluchtelingenhulp Mook een vrijwillig(st)er aan de nieuwe inwoners. Hij/zij is contactpersoon voor wat we maatschappelijke begeleiding noemen.

Hierdoor zoekt Vluchtelingenhulp Mook op korte termijn nieuwe vrijwilligers. Wie voelt er wat voor om vrijwillig(st)er maatschappelijke begeleiding te worden? Geef je nu taalles, maar wil je dat misschien wel wat uitbreiden? Of ken je iemand in je familie- of kennissenkring die dat zou willen doen?

Voor meer informatie of aanmelden, mail naar Marlies Megens: marliesmegens@vluchtelingenhulpmook.nl . Ook is er meer informatie beschikbaar op de website: www.vluchtelingenhulpmook.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel