Afdrukken
Ankeiler: Richard Roggeveen, Wijkagent van de gemeente Mook en Middelaar, maakt vandaag meldt vernielingen bij Station Mook-Molenhoek op zijn Instragram-account.

- Richard Roggeveen, Wijkagent van de gemeente Mook en Middelaar, maakt vandaag meldt vernielingen bij Station Mook-Molenhoek op zijn Instragram-account. De vernielingen zijn waarschijnlijk afgelopen nacht (vrijdag op zaterdag) gepleegd.

Op de bijgevoegde foto is te zien dat tal van fietsen uit de stallingen zijn gehaald, welke volgens zijn gehangen aan het hekwerk en om de borden en lantarenpalen. Verder zijn ook vernielingen gepleegd aan het groen.

Eerder was het station ook al doelwit van vernielingen, welke relatief kort achter elkaar werden gepleegd. Het afgelopen jaar was het vervolgens relatief rustig.

De wijkagent vraagt mensen zicht te melden wanneer men wat heeft gezien rondom de vernielingen.s verdachts hebben gezien en daarover enige nadere informatie kunnen geven, neem dan contact op met de politie. Dit kan via telefoonnummer: 0900-884 of digitaal: naar de politie via een zogenaamd contactformulier.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel