Ankeiler: Na het succes van het afgelopen jaar organiseert de Voedselbank Groesbeek en omstreken in december wederom de 'DE-actiemaand' in het kader van DE-cember.

Na het succes van het afgelopen jaar organiseert de Voedselbank Groesbeek en omstreken in december wederom de 'DE-actiemaand' in het kader van DE-cember.

De gehele maand staan in diverse supermarkten de witte inzamelboxen voor Douwe Egberts-waardepunten. Deze actie wordt in samenwerking met de Lionsclub Rijk van Nijmegen georganiseerd. Met de verzamelde punten worden pakken koffie gekocht voor de 120 huishoudens die gebruik maken van de Voedselbank.

De witte boxen zijn te vinden in Malden bij AH en de Plus, in Mook bij de Plus, In Millingen bij AH, in Molenhoek bij de Spar, in Beek bij Plus en in Groesbeek bij AH, Buurmarkt, Coop de Bats en Jan Linders.

Ook staan vrijwilligers van de voedselbank in het kader van de feestdagen op 10 december, tussen 9:00 en 17:00 uur, in de bovenstaande supermarkten. Men zamelt dan houdbare producten in. Hierbij is het mogelijk om de houdbare boodschappen in de betreffende supermarkten te kopen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel