Ankeiler: De DGP maakt vandaag bekend dat Fred Baars per 1 januari aanstaande zal stoppen als raadslid. Daarnaast stop hij ook met zijn werkzaamheden als fractievoorzitter van de DGP.

De DGP maakt vandaag bekend dat Fred Baars per 1 januari aanstaande zal stoppen als raadslid. Daarnaast stop hij ook met zijn werkzaamheden als fractievoorzitter van de DGP.

Op de website van de DGP laat Fred Baars het volgende weten: “Het afgelopen jaar heb ik ervaren dat het werk als raadslid moeilijk te combineren is met mijn werkzaamheden als clustermanager bij gemeente Roermond. Het gevolg hiervan is dat ik de raad, mijn collegae, mijn gezin en mijzelf tekortdoe. Ik realiseer mij dat ik keuzes moet maken om de balans weer te herstellen. Dit maakt dan ook dat ik met gemengde gevoelens afscheid neem.”

Fred Baars was sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar actief als raadslid, daarvoor was hij ook al ruim 3 jaar lid van de raadscommissie Samenleving. Ricardo Eeren (nummer 7 op de DGP-lijst) zal de raadszetel per januari 2023 overnemen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel