Ankeiler: Iegte te Jong wil samen en onder de stichting Erfgoedplatform Mook en Middelaar een nieuwe evenement organiseren in de zomer van 2023: Midzomernacht muziek Mook en Middelaar.

Iegte te Jong wil samen en onder de stichting Erfgoedplatform Mook en Middelaar een nieuwe evenement organiseren in de zomer van 2023: Midzomernacht muziek Mook en Middelaar.

Het evenement moet gaan plaatsvinden op de langste dag van het jaar: woensdag 21 juni 2023. Het idee is geinspireerd op geïnspireerd op het ‘Fête de la musique’ in Frankrijk en het vieren van de zonnewende in veel andere landen.

De invulling zal gaan bestaan uit muziekoptredens door muziekgezelschappen, muziekscholen, (amateur)ensembles en individuele deelnemers uit Mook en Middelaar en de regio. Daarnaast Aangevuld met een avondmarkt met hapjes en drankjes.

Het is de bedoeling dat het evenement openbaar toegankelijk wordt en zal plaatsvinden rond de kerk en op het Raadhuisplein in Mook. Interesse om deel te nemen of om deel te nemen aan de organisatie: mail naar info@midzomernachtmuziek.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel