Afdrukken
Ankeiler: Het is weer zomervakantie-periode en dat betekend dat mensen mogelijk voor langere tijd van huis bent of dat buren / buurtgenoten dat zijn.

- Het is weer zomervakantie-periode en dat betekend dat mensen mogelijk voor langere tijd van huis bent of dat buren / buurtgenoten dat zijn. Voor de thuisblijvers is het zinnig om waakzaam te zijn en verdachte situaties in de WhatsApp-BuurtPrevetie app te melden en door te geven aan de politie.

Zo zijn er in Molenhoek 13 gebieden met een eigen WABP-groep (BuurtPreventiegroep). Het is mogelijk om je aan te melden voor deze WABP-groep. Voor het aanmelden en meer informatie over de verdeling van de gebieden kijk op de website: www.wabpmolenhoek.nl

De organisatie is ook nog opzoek naar gebiedsbeheerders. Deze beheren de contacten in de groepen en eventueel het doorplaatsen van een bericht vanuit de beheerders groep (waarin ook de wijkagent meeleest).

Ook in Malden kent men een initiatief met BuurtPreventiegroepen. Voor meer informatie kijk op de website: www.heumenveilig.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel