Afdrukken
Ankeiler: Gisteren, woensdag 18 mei, is passend afscheid genomen van de drie oud-wethouders binnen de gemeente Mook en Middelaar.

Gisteren, woensdag 18 mei, is passend afscheid genomen van de drie oud-wethouders binnen de gemeente Mook en Middelaar.

Tijdens een receptie werd afscheid genomen van Geertjan Wienhoven; hij was 12 jaar wethouder voor de gemeente Mook en Middelaar en daarvoor nog eens 4 jaar raadslid. Ook Karin Peters was in totaal 12 jaar wethouder. In een eerste termijn tussen 2006 en 2011 waarna de PvdA in de oppositie terecht kwam. Na de verkiezingen in 2014 werd Karin opnieuw wethouder. Tot slot werd ook afscheid genomen van Pepijn Baneke. Tot 2014 was Pepijn Baneke een aantal jaar raadslid binnen de Mookse politiek, waar hij vervolgens wethouder werd. Na een korte pauze in 2018, waarin hij actief was voor de provinciale tak van Groenlinks in Limburg, werd hij in 2019 opnieuw wethouder ter vervanging Susan Doorenbos.

Tijdens het afscheid werden de oud-wethouders toegesproken door burgemeester Gradisen. Op de site van de gemeente Mook en Middelaar wordt uitgebreid stil gestaan bij het afscheid.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel